Intro - Despre Nicotine Pouch

Salut, aici Mala de la VapeRomania și astăzi vorbim despre un produs testat de mine în trecut, care mi-a plăcut pentru simplul fapt că este extrem de ușor de folosit și cred eu că are o eficacitate ridicată asta vă zic din experiența mea.

Așa cum spune și titlu, este vorba de “Nicotine Pouch” în acel moment nu cred că se găseau în România și acum ca sunt disponibile și la noi hai să aruncăm o privire să vedem despre ce este vorba.

Nicotine pouches de la nicotinepouch.ro, acolo unde le și găsiți bineînțeles. Mai jos o să discutăm despre experiența mea cu ele, în ce țară sunt fabricate, ce conțin nicotine pouch și cum funcționează ele, cine le poate folosii, ce avantaje au.

Ce arome avem? Unde sunt fabricate? Conțin tutun? Cine le poate folosii?​

Aromele pe care le avem sunt

Pablo Ice Cold, Killa Cold Mint, White Fox, Thunder, și ZYN.

Produsele sunt fabricate în Danemarca și Suedia, din ce am citit despre ele pe wikipedia tot acolo au și apărut undeva în secolul 18, într-o formă mai rudimentară și conțineau și tabac.

În ziua de azi produsele astea nu conțin tabac, deci sunt tobacco-free, sunt predozate și conțin nicotină fără tutun. Ca și compoziție avem: nicotină, arome, îndulcitori, umpluturi și stabilizatori, destul de simple ca și compoziție având ca scop clar livrarea nicotinei într-un mod eficient și simplu fără adăugiri redundante.

ce contin nicotine puch

Nu sunt recomandate în timpul sarcinii, alăptării sau persoanelor cu un istoric de boli cardiovasculare și bineînțeles interzise persoanelor care nu au împlinit 18 ani, cred că e destul de evident.

Cum se folosesc pliculețele cu nicotină?

1. Alegi produsul dorit
2. Desigilezi cutia în care sunt pliculețele de nicotina
3. Iei un pliculeț din cutie și îl pui sub buza superioară
4. Aștepți de la 5 minute la 1h
5. Scoți pliculețul și îl pui sub capacul superior al cutiei.

Experiență personală

Eu personal le-am folosit în casă, pentru că “femeia” mă pune să șterg geamul destul de des, de la vapat având în vedere că glicerina din abur se depune pe geamuri.

Am folosit în principal ZYN de 2, undeva la 20 min la intervale de 3-4 ore, iar cele mai tari cum e Pablo, Killa, Thunder de 5, le-am ținut 10 minute la 3-4 ore

Afară în Mall și la cinema, pentru că am fost și la “Spiderman“, acolo le-am tinut tot așa de la 5 la 20 de minute în timpul filmului și în timp ce căutam cadouri prin mall fiind sezonul de iarnă.

Nu am avut probleme în utilizare, dar vă avertizez să nu țineți foarte mult timp pouch-urile mai tari deoarece concentrația de nicotina este ridicată în Pablo și Killa de ex și se simte repejor, eu personal am simțit când a fost de ajuns și le-am scos, nu am mers pe varianta lasă că mai merge 5 minute.

Eficacitate nicotine pouch vs vape vs țigări etc.

Pentru a explica mai bine cât de bine și cum funcționează pentru mine, o să fac o paralelă cu vapatul și fumatul.

Vapez lichide la o concentrație de nicotină 6mg, în “țigări” asta ar fi cam 10 țigări / zi.

Am pus un pliculeț de nicotine pouch 10 minute, și 3-4 ore așa cum am specificat mai sus în experiența personală nu am avut treabă cu vapatul prin faptul că nu voiam să “fumez” din el și nu simțeam că mai vreau nicotină.

Ce avantaje au comparativ cu vape, țigări, IQOS etc.

1. Foarte simplu de utilizat, iei pliculețul de nicotină și îl pui sub buză superioară.
2. Sunt discrete, atunci când le folosești nu vede nimeni, nu scoți fum, abur.
3. Și un avantaj mare, poți să le folosești oricând și oriunde cum a fost de exeplu cazul meu, în mall și la cinema.

De final

Sunt curios cum vi se par aceste produse și ce părere aveți voi despre ele, puteți lăsa un comentariu mai jos să vorbim despre ele.

Cam asta e tot cu Nicotine Pouches de la https://nicotinepouch.ro/, foarte interesante, categoric îmi plac mult mai mult comparativ cu orice formă de tutun încălzit, pentru că, în primul rând nu au tutun, în al doile rând sunt utile atunci când vrei să le folosești într-un grup mai mare de oameni, sau în interior, pentru că nu există nici fumat pasiv nici miros, practic nimic să atragă atenția.

Și fiind subiectiv, pentru mine funcționează, îmi place modul de utilizare si formatul în care vin.

Cu siguranță o să mai folosesc, mai ales în ipostazele ce le-am menționat în articol și video, rămâne să vedem pe viitor cum se descurcă și ce mai aduc cei de la nicotinepouch.ro, acolo unde găsiți și produsele Toate variantele despre care am vorbit în acest articol/video vin în mai multe variante ca tărie sau arome. Iar dacă nu vrei să le iei direct de pe net, că e simplu ușor și nu ingheți de frig (îngheață curierul în locul tău)