Salutare!

Astazi dicutam despre o gama de lichid pentru tigara electronica ce vine din afara pe nume Chubby Buuble. Acestea sunt niste lichide foarte dulci datorita combinatiei dintre fructe si guma de mestecat.

Aceste lichide vin in sticlute de 50ml cu un ambalaj foarte placut,  iar cele despre care vom povestii astazi nu contin nicotina. Sunt gata preparatesi au o concentratie de 70% VG si 30% PG.

Aceasta gama de lichide este compusa din 8 lichide cu diverse arome de cuma de mestecat cu fructe si vom povestii cate putin despre fiecare in parte.

Site official + Link in Romania

Important

Tot ce voi spune despre aceste lichide este complet subiectiv. Gusturile difera de la o persoana la alta si astfel ce simt eu cand vapez aceste lichide poate fi diferit ce ceea ce simti tu, sau ce nu imi place mie iti poate placea tie ori invers.

In descrierea lor voi spune drept ce arome sunt vandute de catre producator, iar dupa aceea imi voi spune parerea proprie si subiectiva.

Voi vorbii despre aceste lichide in ordinea in care mi-au placut mie.

Bubble Razz

Cea mai buna aroma din aceasta gama. Este o aroma foarte parfumata de zmeura si aroma se simte foarte bine. Cand inhalezi se simte o guma de mestecat acrisoara si cand expiri se simte o zmeura foarte parfumata

Bubble Purp

O aroma foarte parfumata de strugure si bubble gum. In momentul in care inhalezi simti gustul dulce de la bubble gum, iar cand expiri se simte strugurele puternic si dulce. Prin comparatie la gust se aseamana cu un fanta madness.

Bubble Apple

Un lichid de mere dulci acrisoare. In momentul in care inhalezi simti acest lucru. La inhalare simti gustul de mere verzi, dulce acrisor, si la expirare simti guma de mestecat acrisoara.

Bubble Berry

Bubble berry este o combinatie intre capsuni, mure si coacaze. Dar in acest lichid predomina murele. O aroma foarte buna de mure, se aseamana cu black doghnut de la Guerilla, doar ca cu guma de mestecat. Un lichid foarte aromat, la inhalare se simte o guma acrisoara iar la expirare predomina gustul de mure. 

 

Bubble Melon

Primul lichid in care simt aroma de pepene rosu. O aroma foarte buna de pepene dulce atat la inhalare cat si la expirare. Si ca un plus cei de la Chubby Bubble au reusit sa introduca si aroma specifica a samburilor de pepene, un detaliu bine venit.

Bubble Strawberry

O aroma buna de capsuni si bubble gum. La inhalare se simte gustul dulce de bubble gum si ceva capsuni. Iar cand expir se simt o aroma de milk-shake de capsuni, dar per total este o aroma de capsuni foarte buna.

Bubble Grapefruit

Dupa cum spune si numele este un lichid cu aroma de Grapefruit. Un lichid bun care nu este gretos. In momentul in care inhalezi simti un gust dulce amarui, iar in cand expiri se simte mirosul specific grefei cu gustul dulce de la bubble gum. 

Bubble Punch

Acest lichid este un Punch, un mix de fructe. Nu prea stii exact ce fructe vapezi, dar cu siguranta sunt fructe. Este un lichid foarte bine facut care se aseamana foarte mult cu o guma de mestecat.

Multumiri!

In primul rand vreau sa iti multumesc tie pentru timpul acodat citirii acestui articol.

In al doilea rand doresc sa multumesc sponsorului acestui articol SUBOHM.COM pentru ca au trimis aceasta gama de lichide. 

Recomandari

Pentru a te bucura de calitatea acestor arome si a simtii cat mai bine atat aromele cat si parfumul acestora iti recomand urmatoarele atomizoare