Pe scurt “Vaffle” este un Instagram al vaperilor, mai jos este o scurtă prezentare a acestei aplicații. Fac acest articol în urma unei colaborări cu echipa Vaffle.

Vaffle este disponibil pe IOS și Android, eu am versiunea de Android dar normal ar fi să nu existe diferențe între cele două.

Link Download Vaffle (Ios și Android)

După ce descarci aplicația și faci contu te bagă pe tabu de “HOT” lângă ai și “FOLLOW” similar cu Instagram. Unde poți să descoperi oameni noi si cele mai HOT postări.

Jos ai un meniu de unde schimbi pe alte taburi cum ar fi el de grupuri care pare interesant, practic poți intra în anumite grupuri precum cele din poza.

Cum arată profilul și cum se folosește?

Similar cu Instagram, dai Like cu double-tap pe poza etc. Destul de intuitiv dar sunt sigur că se pot face ceva îmbunătățiri.

Partea bună pentru mine la aplicația asta este faptul că atunci când postez un video pe YouTube îl pune automat și pe Vaffle și în cazul în care mă urmărești îți apare pe feed.

Partea utilă din “Vaffle” sunt taburile cu unelte, unde ai un calculator de rezistență, rețetar pentru lichid, legea lui ohm, etc. Se văd toate mai jos, personal nu le-am folosit și nici nu cred că o să le folosesc dar sunt utile dacă folosești aplicația mai mult timp pentru că nu ai nevoie de instalezi ceva separat.

Mai are ceva “abilități” acestă aplicatie cum ar fi tabul care îți arată ce vapeshopuri sunt înregistrate pe app. cu tot cu adresă și recenzia utilizatorilor, un fel de google maps doar pentru Vape Shopuri pentru că poți să le vezi pe cele din apropierea ta + review.

De ce să folosești “Vaffle” și nu Instagram?

Cu siguranță pe Instagram sunt mult mai multi utilizatori nici nu-și are locul o comparație dar aplicatia Vaffle este nișată, aici o să găsești doar oameni care împart aceeași pasiune cu tine adică vapatul.

Pentru a încuraja activitatea în aplicatie Vaffle oferă puncte pentru postări, check-in zilnic, pentru participarea la concursuri etc.

Cu punctele astea îți poți “cumpăra” device-uri tricouri etc, dacă ești foarte activ ai putea cred eu să-ți iei ceva device de aici.

În prima imagine sunt “Challenge-urile” la care poți participa cu un # și numele acelui challange și dacă ai cele mai multe like-uri câștgi și în partea dreaptă este magazinul de punde poți revendica anumite device-uri pe puncte, din ce vedeți eu am 95 ptc. și pentru un mod GEN am nevoie de 11.000.

Merită să folosesc aplicatia asta?

Depinde de tine, dacă te ajută sau nu ce ai în ea, dacă ești pasionat și nu vrei un cont de Instagram dar vrei să pui câte o poză si să vorbești despre Vapat cu oameni din toată lumea, poate.

Eu personal o folosesc pentru că pune automati video-urile de pe Youtube și aici și e o metodă destul de simplă să ajung la oamenii mei.

Dacă vrei să descarci app ai aici un link “Descarcă”