Salutare, astazi vorbim despre ceea ce consider eu a fi un punct de anvergura in privinta atomizoarelor cu top-airflow: EXPROMIZER V4 construit de cei de la EX VAPE.

L-am primit acum 2 saptamani (varianta beta) si de atunci il folosesc zilnic, a devenit atomizorul meu main de MTL (renuntand chiar si la dragul meu Kayfun Prime pentru el). In cele ce urmeaza voi vorbi mai in detaliu despre acest atomizor si de ce il recomand tuturor celor ce doresc o experienta de MTL premium, pe bani mai putini decat Kayfun, dar la calitatea materialelor oferita de SvoeMesto.

Link Produs

Pentru reducerile GearBest poţi da click pe linkul de mai sus, ai cuponul “vaperomania” pentru încă 20% discount dacă produsul nu este la reducere sau nu are reducere mai mare de 20%

Descrierea Atomizorului

Expromizer V4 se prezinta a fi un atomizor cu constructie premium (incepand de la calitatea materialelor pana la detalii mici cum ar fi filetele sau deck-ul), oferit intr-un pachet abundent si la jumatate din banii unui atomizor high-end cum ar fi cele de la SvoeMesto, insa fiind top-airflow (aviz celor ce inunda atomizoarele de MTL bottom-airflow, adica multi utilizatori de Berserker sau Prime).

Este in mare parte construit din otel inoxidabil, geamul si mustiucul fiind constructie din POM/PEI in functie de alegerea extensiilor cumparate. Fiind de 23mm, este un mic minus, pentru ca sunt foarte putine tuburi mecanice pe care s-ar potrivi excelent daca ar fi fost de 22mm/24mm (unul care imi vine in minte este cel de la Vapor Giant, caruia o sa-i fac o poza alaturi de “Expro” sambata).

Cu ce vine la pachet Expromizer v4

Pe cutie scrie foarte finut “DESIGNED IN GERMANY”, de unde putem deduce ca vrea sa aduca a atomizor high-end (Kayfun, Taifun etc).

Cutia este micuta in dimensiuni, produsul este prezentat elegant pe ea, nu exista over-bloating sau over-marketing pe exteriorul ei.

 

In cutie regasim bineinteles. atomizorul, un geam bubble de rezerva, manual instructiuni, ziplock cu o-ringuri, cateva suruburi de rezerva si un alt capat de mustiuc (negru).

Specificatii pentru Expromizer v4

Greutate

Detalii

Dimensiuni

Cum facem un build?

Rezistenta: 1ohm, Ni80 26GA, 2.5mm ID, 10 spire
Bumbac: Doctor Coil
Lichid: Headshot Virginia Tobacco, 12mg nicotina

Build-ul pe acest atomizor este foarte asemanator cu cel de pe un Kayfun Prime, deck-ul fiind aproape la fel.

Dupa ce punem rezistenta, o pulsam apoi o racim putin sub apa, punem bumbacul in ea (fiind putin mai pretentios la wicking, pentru a asigura o alimentare corecta recomand ca bumbacul sa fie taiat la nivelul garniturilor de sub deck).

Asamblam atomizorul, inchidem juice-flow-ul (invartim de atomizor tinand de geam dar nu cu prea mare presiune sa nu spargem geamul), alimentam apoi deschidem iar juice-flow-ul.

Tinand cont ca este top-airflow, nu e necesar sa inchidem airflow-ul cand alimentam atomizorul.

Recenzia video este mai jos:

9.5
Score

Pros

 • superb ca si constructie, materiale de calitate
 • filete fine
 • top-airflow, deci leakproof
 • topfill
 • airflow smooth, placut la drag (un MTL adevarat)
 • deck usor de builduit
 • extensii multe
 • juice-flow usor de folosit
 • TH bunicel tinand cont ca e top-airflow

Cons

 • e o strutocamila de 23mm (nici 22mm nici 24mm - subiectiv, sunt putine tuburi de 23mm diametru)
 • un pic mai pretentios la bumbac, dar nu exagerat

Final Verdict

Concluzie finala: EXPROMIZER V4 by EXVAPE este, in opinia mea, cel mai bun RTA MTL cu top-airflow: filetele sunt super bine facute, airflow-ul este smooth, tank-ul in sine e leakproof datorita airflow-ului pe partea superioara, se alimenteaza super bine, juice-flow-ul e usor de folosit iar experienta per total este de MTL premium, se simte la constructie ca si un Kayfun.