Salut tuturor.

Am primit lichidele din gama “FEMME FATALE” a celor de la DIFFER VAPE, producatori ai gamelor “SUPER SUPPAI” si “ICE” (la care avem deja recenzii facute).

Pentru cea de-a treia gama de-a lor, firma stabilita in UK, Differ Vape, ne ofera o gama mai “feminina” la prima vedere, dar aromele nu lasa de dorit nici pentru noi baietii.

Important

Parerile scrise in acest articol sunt strict subiective. Fiecare persoana are dreptul la a-si exprima opinia despre un produs: in cele redate mai jos eu imi voi impartasi parerea despre fiecare lichid.

Lichidele vin in sticlute de cate 80ml cu 60ml lichid, lasand loc pentru 20ml pentru adaugare baza cu/fara nicotina. Toate lichidele vin in procentaj 70VG/30PG si sunt destinate “lung inhale” .

Toate lichidele au fost testate pe:

  • SERPENT SMM RTA (WOTOFO) + MINIKIN v2 (ASMODUS) – aerul dat undeva la 25%, pentru restrictie
    • rezistenta folosita: 1 x fused clapton, ~0.3 ohm, ~40W
  • DROPDEAD RDA (HELLVAPE & TVC) + REVENGER (VAPORESSO) – aerul dat undeva la 75%, pentru a testa diluarea aromei in compozitie cu aerul mai bogat
    • rezistente folosite: 2 x fused clapton, ~0.1 ohm, ~100W

Ca si bumbac, am folosit pe ambele atomizoare “COTTON BACON PRIME” . Pentru fiecare lichid am testat undeva la 50 de pufuri, apoi am schimbat bumbacul pentru a nu modifica gustul lichidelor cu cele precedente.

Toate lichidele au fost diluate cu aprox. 10ml baza 70VG/30PG, peste care am adaugat nicotina incat sa imi iasa la o concentratie de 2%.

HERBAL MARY

Descriere producator: herbal, mint, fresh

Olfactiv: canepa cu menta proaspata

Gust vapor: canepa cu note de menta, usor aspru, usor dulceag; miroase si are gust a plante, not my cup of tea (pentru cei carora le-a placut ToB Jane, e exact ce va doriti)

CHARMING COCO

Descriere producator: fruity, sweet, bright

Olfactiv: fructat, dulce, aproape ca niste dropsuri cu fructe, capsuna?

Gust vapor: tarta fructoasa, nu e atat de dulce la gust cum miroase

BRIGHT CRYSTAL

Descriere producator: cytrus, mint, menthol

Olfactiv: citric, a lime/lamaie, dar un miros sintetic, nu aduce a fructul natural

Gust vapor: lamaie, usor mentolat, o tenta de menta cruda, dar cel mai pronuntat se simte o citrica acrisoara si buna

HOLLY MOLLY

Descriere producator: exotic, sweet, fruity

Olfactiv: fructe exotice

Gust vapor: a “Frutty Fresh Exotic”, super dulceag, dar interesant, mango?

 

LUCY DIAMOND

Descriere producator: sour, sweet, berries

Olfactiv: fructe de padure, jeleuri, putin acrisor

Gust vapor: imi aduce aminte de “Halls cu fructe de padure”, foarte interesanta aroma, tenta de jeleuri, un pic mentolat, putintel acru

CONCLUZIE

Cei de la “DIFFER VAPE” ofera pentru a 3-a oara o gama de interesante, unele din ele fiind chiar unice. Dintre cele 5 lichide din gama, cel mai mult pot spune ca mi-a placut “LUCY DIAMOND” : fiind ahtiat dupa fructele de padure, pe mine m-a impresionat combinatia de fructe usor acrisoare de padure impreuna cu jeleul si tenta mentolata lasa pe exhale.

Vape on!