Salutare, Tiberius aici, am testat acest atomizor destul de intens de ceva vreme (mai mult de 1 luna) si pot spune cu incredere ca isi merita banii!

 

L-am tinut exclusiv pe un mod de squonk si urmeaza sa vedeti de ce.

Link Produs + Reduceri Gearbest

Pentru reducerile GearBest poţi da click pe linkul de mai jos, ai cuponul „vaperomania” pentru încă 20% discount dacă produsul nu este la reducere sau nu are reducere mai mare de 20%

Descrierea Atomizorului

Este destul de elegant si arata bine pe orice mod, e simplist dar functional. Are 22mm dar vine si cu beauty rings care il aduc la 24mm si poate arata bine pe orice mod. Avand in vedere ca vine cu 4 top cap-uri, se poate asorta destul de usor. Datorita felului in care este conceput airflow-ul nu prea aveti cum sa faceti over-squonk pe el. Airflow-ul este de asemenea intotdeauna aliniat perfect cu rezistenta si este un LI restrictiv. Dupa cum puteti vedea este de asemenea destul de micut ceea ce e bine pentru aroma insa din aceasta cauza merge doar cu mustiuce 510.

Cu ce vine la pachet Freedom RDA?

In pachet vine atomizorul cu 4 top cap-uri cu tot cu mustiuc. SS, Ultem, Delrin si PMMA plus garnituri si imbus.

Avand in vedere ca este un single-coil, nu e o problema faptul ca mustiucul e doar 510. 

Desi are decupata o parte din baza pentru a putea pune rezistentele, unghiul la care este deck-ul fata de acest decupaj nu ajuta, va trebui sa taiati capetele rezistentelor inainte de a le pune pe deck.

Specificatii pentru Freedom RDA

Greutate

Detalii

Dimensiuni

Cum facem un build?

Eu am folosit Demon Killer Alien v2 (care este de fapt un fused clapton cu 3 nuclee) iar la bumbac am pus Cotton Bacon v2

Este o preferinta personala, dar prefer rezistentele spatiate.

Tija prin care se alimenteaza este ridica in sus, aveti grija sa nu o astupati cu bumbacul. Se taie la nivelul build deck-ului pentru a nu avea probleme. 

Acest atomizor este perfect pentru squonk. Datorita faptului ca are airflow-ul sus, nu va curge niciodata indiferent de cat de mult faci squonk pe el. Este foarte comfortabil, nu scuipa si are un airflow destul de restrictiv prin care reda o aroma foarte buna.

8.5
Score

Pros

  • 4 top cap-uri
  • airflow smooth
  • 4 beauty rings
  • nu curge

Cons

  • se incinge cu top cap-ul din SS
  • airflow-ul fluiera putin
  • piciorusele rezistentelor trebuie taiate in prealabil
  • doar mustiuce 510

Final Verdict

Per ansamblu este un RDA bun pentru squonking datorita faptului ca nu aveti cum sa il inundati. Are o aroma buna spre foarte buna desi este un single-coil deoarece este destul de mic iar asta inseamna si o camera de ardere mica. Avand in vedere pretul si ce are in pachet isi merita pe deplin banii.