Salut!

A venit timpul sa vorbim si de ai nostri! Vom vorbii despre o gama de arome pentru lichidul de tigara electronica facute in romania.

Este o gama de arome foarte buna care vine la un pret rezonabil.

Fiecare aroma vine intr-o sticluta de 10ml si se recomanda sa sa se faca un lichid cu co concentratie de 16% ceea ce inseamna ca iti iese 60ml de lichid per aroma.

Lichidul sunt foarte bune pentru shake & vape, calitatea fiind foarte putin diferita daca le lasi sau nu la macerare.

Important

Tot ce voi spune despre aceste arome este complet subiectiv. Gusturile difera de la o persoana la alta si astfel ce simt eu cand vapez aceste arome poate fi diferit ce ceea ce simti tu, sau ce nu imi place mie iti poate placea tie ori invers.

Ea este prezentata ca un milkshake de capsuni cu banane, inghetata si crema de vanilie cu unt, destul de complex dupa mine. In ea se simt clar capsunile, vanilia si cand expiri se simte aroma de banane. In conluzie este aroma foarte buna!

Aceastea este o aroma foarte dulce, o aroma de mure fine, mai exact o gogoasa cu gem de mure. Ei spun ca este o gogoasa cu gem dulce acrisor de mure. O alta aroma foarte buna care te face sa simti exact ce scrie si pe ambalaj.

BioHazard este o aroma de struguri si citrice si are si un ice effect, la expirare simti o aroma racoritoare. Strugurii din aceasta aroma sunt foarte puternici si se simt in momentul cand inspiri, iar la expirare simti acel ice effect.

O aroma foarte buna de tabac! Este o combinatie de tutun, vanilie, caramel cafea si lapte dupa cum spun ei. Dupa mine este o aroma foarte reusita, se aseamana unui tiramisu la gust, iar daca o gusti simti un miros specific brutariilor cand scot painea calda. O alta asemanare a aromei ar fi cea cu gustul cojii de paine calda proaspat scoasa din cuptor.

Tradus este suc de ananas si chiar asta este. Pinapple Soda este o aroma foarte buna, cand inspiri simti sucul dulce de anadas si cand expiri se simte un ice effect. Pe ambalaj spune ca este suc de ananas cu lamaie si gheata pisata.

O aroma de tarta de lamie si crema pe baza de lapte si vanilie. Simti o aroma de lamaie, mai concentrata ca Assault, si ceva vanilie. O poti asemana cu napolitanele acelea cu lamaie, dar cele mai calitative.

Pe ambalaj scrie ca este o aroma de frusecuri cu unt de arahide si crema de lamaie.  Este o aroma buna, se simte aroma de biscuiti si lamaie, dar imi place mai mult aroma Lemon Tart.

Este o aroma de jeleu de cola si lichior de cirese dupa cum spun ei. O aroma foarte buna si dulce, simt aroma de cola si de cirese cand inspir si cand expir se simte un ice effect. In concluzie este o aroma dulce foarte buna pe care o recomand.

Ea este prezentata ca o aroma de limonata de zmeura si pepene verde. Zmeura se simte clar, pepenele verde mai putin, poate asta se intampla doar la mine. 

Cei de la Guerilla spun ca este o aroma de cheesecake cu topping de spuma cu capsuni.  Cand vapezi se simte clar capsuni si biscuiti. Are o aroma de capsuni fina si ofera un TH fin. 

Este o aroma de  tutun cu gust cremos de alune de padure si note de vanilie, citez ambalajul. Cand il vapezi se simt alunele.

E o aroma de tutun cu caramel si vanilie. Este o aroma buna la randul ei se simte bine aroma de tutun. Eu personal du vapez tutun dar aceasta arome exte o exceptie placuta. 

In concluzie...

In concluzie echipa Gorilla Flavors a facut o treaba foarte buna. Toate aromele pe care le-am testat le-am consumat cu placere si le recomand cu drag! 

Am atasat link-uri pentru fiecare aroma in parte si imi doresc sa va bucurati si voi de calitatea acestor lichide.

Inca odata! Felicitari Echipei Gorilla Flavors pentru o treaba bine facuta! Tineti-o tot asa!

Multumesc!

Iti multumesc pentru timpul acordat citirii acestui articol si im doresc sa iti fie de ajutor!

Multumesc Gorilla Flavors pentru ca au facut posibila crearea acestui articol precum si celor doua review-uri video!

Mult succes in continuare si toate cele bune!