Am primit la review un atomizor micut, versatil pe nume HIPPO RDA.

E un atomizor simplu, aproape usor de montat pe el, din cauza ca el are doar o singura gaura in postul negativ si una in cel pozitiv in care intra piciorusele rezistentelor. Ai nevoie de putin mai multa rabdare decat de obicei.

E versatil, merge si simplu si pe squonk, si dual coil si single coil. Are cate ceva din toate pentru toti.

Hai sa vedem cu ce vine in pachet, cum arata si plusuri si minusuri despre atomizor.

 

Arunca si tu o privire

Ce mai vine cu el?

Vine intr-un pachet simplu, al meu are cutia alba, pe partea de sus a ei este atomizorul cu logoul lui, numele lui si in dreapta sus logoul companiei. 

Sub atomizor, pe laterala cutiei este o poza a deck-ului, privit dintr-o parte, deasupra lui Hippo, tot pe laterala mai avem o poza tot cu deckul dar privit de sus.

Dupa ce ridici capacul dai de atomizorul in sine, in culoarea aleasa de tine, al meu e argintiu. El are montat un mustiuc 810 din PEI, prea simplu. Mie nu mi-a placut, cand vapam imi iesea si ma enerva, cred ca din cauza ca sunt doua garnituri pe top cap si nu se creeaza destula presiune sa stea fix asa ca l-am inlocuit. Easy fix! 😉

Mai e si o pungulita in care gasesti un adaptor 510, mare plus aici, garnituri de rezerva, doua suruburi mari in minus ( – ) de rezerva si un pin simplu. Pe atomizor este montat pinul de squonk. 

 

Cum arata?

E dragut, dupa parerea mea, are un design simplu, e format din mai multe piese: top cap, inelul de airflow si deck-ul.

Pe top cap avem langa mustiuc o ridicatura, doar de aspect, se vede in poze. Mai are si 2 gravuri, probabil pentru aderenta, dar sunt ca niste santuri orizontale si nu prea ofera aderenta. Tot pe top cap avem si identatiile care astupa gaurile de airflow, dupa cum am spus poti sa il folosesti cu 2 gauri deschise sau cu una. In interior top cap-ul are forma unui clopot pentru a intensifica aroma si pentru a avea un airflow mai linistit si chiar reuseste sa faca aceste lucuri

Pe inelul de airflow de o parte si de alta a acestuia, iar intre ele este un cap de hipopotam gura casca. 

Deck-ul e simplu, doua posturi cu cate o gaura si un surub mare, cred ca cele mai mari suruburi pe care l-am vazut pana acum. Este un deck mare, iti permite sa iti pui rezistente mari, dar juice well micut.

Detalii

Dimensiuni

7.5
Score

Pros

 • Vine cu adaptor 510
 • Este vesatil
 • Poate fi folosit ca single coil sau dual coil
 • Vine cu pin de squonk
 • Reda o aroma buna
 • Aspect simplu si placut
 • Ai spatiu pentru rezistente mari

Cons

 • Mustiucul lasa de dorit, nu sta fix in top cap
 • Garnituri prea stranse
 • Airflow-ul se modifica greu, chiar si dupa ce am dat cu lichid pe garnituri
 • Cand pui inelul de airflow la loc pe atomizor nu intra pana la capat pentru ca prinde o garnitura
 • Nu e recomandat unui incepator,

Final Verdict

In concluzie Hippo RDA este un atomizor bun, nu exceleaza. Reda o aroma buna, productia de aburi este buna si ea. Il recomand celor care au experienta in montatul rezistentelor, iti trebe atentie si rabdare.