Salve!

Am primit de la Differ Vape 5 lichide din gama ICE pentru a le degusta şi mai jos o să îţi povestesc ce arome am simţit eu.

Lichidele vin în sticle gorilla de 60ml. Ele vin short fill, adică 40ml de lichid cu aromă, restul de 20ml poţi pune tu baza sau nicshot-uri.

Am testat lichidele pe modul SX mini G-Class cu un AROMAMIZER PLUS RDTA, Dual-Coil cu rezistente de 0.12 Ohmi.

Lichidele vin foarte frumos ambalate în cutiuţe frosty. Ca şi cum ar fii îngheţate de la frigul de afară.

 

[yith_wc_social_login]

Important

Tot ce voi spune despre aceste lichide este complet subiectiv. Gusturile diferă de la o persoană la alta şi astfel ce simt eu când vapez aceste lichide poate fi diferit ce ceea ce simţi tu, sau ce nu îmi place mie îţi poate plăcea ţie ori invers.

În descrierea lor voi spune drept ce arome sunt vândute de către producător, iar după aceea îmi voi spune părerea proprie şi total subiectivă.

Acum, voi vorbii despre aceste lichide în ordinea în care mi-au plăcut mie!

Berries

 Este o aromă uşoară de fructe şi se simte relativ bine. Când inhalezi se simte puţin strugure acrişor şi ceva afine iar când expiri se simte o combinaţie de coacăze şi mure.

Apple

O aromă de măr verde şi ice effect. În momentul în care inhalezi simţi gustul dulce de măr, iar când expiri predomina ice effect-ul urmat de o uşoară aromă de măr verde-acrişor. Seamănă foarte mult cu sucul acela de mere la cutie.

Mango

Un lichid de mango uşor acrişor, e ca şi cum recent l-ai fii luat din copac. În momentul în care inhalezi simţi acest lucru. La inhalare simţi gustul de mango, dulce acrişor, şi la expirare simţi ice effect-ul şi gustul de mango foarte fresh.

Tropical Mix

Tropical mix este ar trebui să fie o combinaţie de fructe tropicale. Dar în acest lichid simţi foarte multe fructe. O aromă foarte ciudată, zici că e o „ciorbă de fructe”. Un lichid care din punctul meu de vedere, nu este deloc ceea ce spune că e.La inhalare se simte o amestecătură de fructe, cu siguranţă nu îţi poţi da seama ce este, iar la expirare predomina ice effect-ul.

Melon&Pineapple&Strawberry

Un lichid în care simt aroma de Căpşuna, foarte bine. Aroma foarte bună de căpşuna şi pepene galben la inhalare, la expirare simt puţin ananas. Cel puţin pentru mine, nu merge combinaţia asta dar pentru voi poate că da. Consider că acel ananas strica foarte mult lichidul, dar asta e strict părerea mea. Şi aici ne lovim de un ice effect foarte ok, nici prea puternic dar nici slab.