Folosesc acest atomizor din luna octobrie, l-am primit de la GearBest si tin sa multumesc pentru sponsorizarea cu scopul acestui review!

Dupa tot acest timp in care l-am folosit sunt foarte multumit de calitatea acestuia. Are un build deck foarte bun si face ca montatul rezistentelor sa fie mai usor, recomandat pentru cei care isi fac singuri rezistentele, iar aroma redata de acest Manta RTA este una foarte buna.

Link Produs + Reduceri Gearbest

Pentru reducerile GearBest poţi da click pe linkul de mai jos, ai cuponul „vaperomania” pentru încă 20% discount dacă podusul nu este la reducere sau nu are reducere mai mare de 20%

Cu ce vine în pachet?

In cutia atomizatorului gasim o laveta, pungulita cu accesorii (patru suruburi si garnituri de rezerva), surubelnita pentru a strange suruburile atomizorului,atomizorul Manta RTA si un tub de sticla drept.

Acest atomizor vine la pachet cu doua tuburi de sticla, unul drept, acesta ofera o capacitate de 3ml de lichid, si unul de tip bubble, care este si montat pe atomizator, acesta oferind o capacitate de 5ml de lichid

Descrierea Atomizorului

Manta RTA este un atomizor cu diametru de 24mm si il puteti cumpara in diverse variante: negru, auriu, argintiu sau colorat.

In partea de sus gasim un drip tip 810 din ultem.

El este urmat de top cap care are o gravura pentru a te ajuta la desfiletarea acestuia, fiind un atomizor cu umplere prin partea de sus se va dovedi de folos.

Dupa top cap urmeaza tubul de sticla si camera de ardere.

Tubul de scticla, dupa cum am mentionat si mai sus, poate fi drept (3ml) sau bubble (5ml). Cele doua tuburi primite in pachet sunt transparente, dar daca doresti altfel poti gasi si de culoarea galben (aici) sau din rasina cu combinatii de culori unice (aici).

Camera de ardere este simpla, are culoarea atomizorului si pe ea este gravat logoul Manta.

Am ajuns si la buld deck, acesta este placat cu aur si este format din doua parti : partea negativa si partea pozitiva.

Build deck-ul, sau pe romaneste „baza”, este unul simplu ce faciliteaza montarea rezistentelor. In partea de jos a acestuia gasim 4 spatii pentru juice flow, unde trebuie sa ajunga bumbacul si 4 orificii pentru air flow. La acest atomizor juice flow-ul este fix, iar acest lucru poate reprezenta un minus pentru unii dintre noi.

Ultimul element este reprezentat de inelul pentru air flow, acesta are 6 gauri, 3 pe o parte si 3 pe cealalta, pentru a lasa aerul sa intre. Tot pe inel intalnim si o gravura pentru a creste aderenta atunci cand vrem sa modificam air flow-ul, cu toate acesta pe atomizorul folosit de mine modificarea acestuia era mai dificila, puteti vedea acest aspect si pe close-up in review.culori

Specificatii pentru Manta RTA

Greutate

Detalii

Dimensiuni

9.0
Score

Pros

  • Design
  • Construcție
  • Vine cu 2 geamuri de tank (una bubble)
  • Ușor de construit

Cons

  • Garnituri prea rezistive la airflow

Final Verdict

Manta RTA este unu dintre cele mai faine atomizoare apărute pe piață la un preț decent. Folosește un geam bubble care nu e deloc urât, are o formă drăguță și îi oferă o capacitate mai mare de lichid. Iar build deck'u este foarte ușor de folosit.Cu siguranță recomandăm Manta RTA dacă vrei un tank durabil să redea aroma bine.