Salutare, in mini-vacanta recenta de Paste m-am intalnit cu fraticu’ Mala sa discutam de-ale vapatului, asta incluzand cateva noi poduri/atomizoare carora le voi face curand recenzie.

Incepem in „forta” cu un pod system dragutel, cam cel mai simpatic pe care l-am testat in ultima vreme. Vorbim despre MEDO POD STARTER KIT, cu baterie fabricata de catre cei de la Golisi, renumiti in industria vapatului pentru calitatea produselor de tip acumulatori si incarcatoare pe care acestia le vand.

Link Produs

Pentru reducerile HeavenGifts poţi da click pe linkul de mai sus, ai cuponul „vaperomania” pentru încă 20% discount dacă produsul nu este la reducere sau nu are reducere mai mare de 20%

Descrierea Pod System-ului

Medo Starter Kit este un pod system, ceea ce in definitie inseamna un starter-kit caruia nu ii mai trebuie atentia necesara atomizoarelor si modurilor pentru folosirea corecta (rezistenta si bumbacul se regasesc intr-un cartus discartabil, iar bateria de obicei este micuta in comparatie cu celelalte device-uri de vapat, incadrandu-se de obicei intre 300 si 700mah).

Bateria acestui pod este decenta, oferind 500mah, indeajuns pentru aproape o zi intreaga de pufait din el.

Pod system-urile au prins amploare datorita renumitului Juul, dar si datorita aparitiei sarurilor de nicotina (nicsalts), care teoretic ar trebui vapate numai plus-ohm (de aceea majoritatea rezistentelor de pe acestea au valori atat de mari).

 

Cu ce vine la pachet Medo?

In pachetul de vanzare al Medo regasim, bineinteles, „modul” de 500mah, doua cartuse fara lichid ce trebuie incarcate cu lichid, manual de instructiuni si un cablu usb pentru incarcare.

Specificatii tehnice pentru Medo

Detalii

Cum il folosim?

Pentru pod system-uri, este inutil sa vorbim despre rezistenta/bumbacul folosite, pot mentiona doar ca am folosit lichid de la Nasty Juice (Nic Salts, 50%PG/50%VG).

Important: recomand folosirea lichidelor cu procentaj egal de PG/VG pentru a facilitatea alimentarea bumbacului din interiorul capsulelor. Lichidele cu procentaj mai mare de VG vor satura bumbacul mai greu, cel cu PG mai mult va cauza curgeri de lichid.

Capsulele au un orificiu de incarcare protejat de o garnitura de cauciuc in partea inferioara, langa un conector. Dupa ce umplem capsula dar nu pana la refuz, punem garnitura la loc, punem capsula in „mod” si apasam pe ea sa faca „clic”, capsulele avand niste urechiuse care se prind in lacas.

Bateria are 3 led-uri: rosu inseamna aproape gol, albastru reprezinta baterie medie iar verde este ledul care se va aprinde cand bateria e aproape plina.

Facil de folosit (cam toate podurile sunt foarte simplu de folosit, de aceea sunt atat de populare), usor de incarcat, iar bateria este decenta, asigurand aproape o zi de folosinta.

Mai jos regasiti recenzia video a acestui pod:

8.0
Score

Pros

  • aroma buna
  • rezistente si bumbac calitative
  • alimentare usoara
  • baterie decenta

Cons

  • capsula poate juca uneori in lacas daca nu este pusa corect
  • ca la toate pod-urile, poate ajunge lichid la conectori dupa umplere daca garnitura nu este asezata corect

Final Verdict

Nu stiu daca Golisi a realizat complet acest pod system, dar la baterie sigur au avut succes. Pod-ul este usor de folosit, capsulele redau aroma bine, sunt usor de alimentat, este foarte usor si micut.