Azi iti povestesc despre un atumizor RDA care reda o aroma foarte buna si umple o camera de aburi.

Atomizorul de la EHPro, Panther, se prezinta foarte bine. Are o calitate peste medie, build deck-ul este auriu si se construieste usor pe el. Este un RDA cu botton air flow, daca nu esti atent la cat de mult lichid pui ai sansa sa iti curga, mie personal mi s-a intamplat de cateva ori, dar cum am zis mai sus, nu am fost atent la cat lichid puneam. 

Cutia are un aspect placut si vine cu multe lucruri bune despre care iti povestesc imediat.

Link Produs

Descrierea Atomizorului

Atomizorul are un design simplu,dar placut.

In partea de jos a top cap-ului avem doua gauri mari pentru airflow, cum am mai spus este un RDA cu bottom ariflow, gaurile din deck ajung sub rezistente pentru a reda o aroma foarte buna.

Tot pe top cap avem si logo-ul atomizorului, o pantera si numele propriu-zis, ambele gravate si situate intre cele doua gauri de airflow, iar pe partea opusa logo-ului nu este nimic.

El vine cu un mustiuc 810 frumos si confortabil. Mustiucul are un aspect de fagure, al meu este de culoare gri inchis, cu purin sclipici si aspectul de fagure argintiu. In pachet nu este adaptorul pentru 510, asta poate fi un minus pentru unii dintre voi.

Deck-ul este unul care usureaza montarea rezistentelor, are posturile inalte si cate o gaura pentru fiecare piciorus al rezistentei. La fixarea rezistentelor se folosesc 4 suruburi in minus ( – ), airflow0ul vine sub rezistente si ajuta la o aroma mai buna, si aici chiar ca ajuta. Are un juice well destul de adanc, recomand turnarea cu grija a lichidului pentru ca poate sa curga datorita gaurilor de airflow, iar pinul de squonk are iesirea intre cele doua posturi

Ce gasim in pachet?

Cand am fost deschis cutia am fost intampinat de atomizorul in sine si un cartonas pentru garantie.

Pe langa atomizor in pachet am mai gasit o pungulita cu 2 suruburi aurii de rezerva, un pin de pentru sqonk si 2 garnituri de rezerva si o surubelnita in minus ( – ).

Pe langa toate astea am mai gasit inca doua rezistente pre-made, care montate pe el sunt de 0.13 ohm si inca o pugulita cu bumbac.

In concluzie atomizorul vine cu multe lucruri utile pentru utilizator.

Detalii

Greutate

Detalii

Dimensiuni

9.0
Score

Pros

  • Are o aroma foarte buna
  • Se monteaza rezistentele usor
  • Face foarte mult abur
  • Mustiuc 810 confortabil si cu aspect placut

Cons

  • Dacapui prea mult lichid curge
  • Are tendinta sa se incinga
  • Nu vine cu adaptor 510