Scurtă prezentare Thunder de la NicotinePouch

Dacă sunteți în căutarea unor pliculețe de nicotină fără tutun, care oferă un gust puternic, atunci
pliculețe de nicotină Thunder de la https://nicotinepouch.ro au exact ceea ce aveți nevoie! Thunder oferă un efect de nicotină foarte puternic împreună cu o aromă rece și răcoritoare de mentă, gust satisfăcător cu aromele sale ușor diferite, mentolate și de la 11 până la 13 mg de nicotină de înaltă puritate per pliculeț.

În plus, nu veți experimenta nicio iritație a gingiilor care este tipică produselor de înaltă concentrație, deoarece pliculețele sunt create pentru confort, cu suprafețe netede și umede. Puteți folosi Thunder oriunde și oricând doriți, datorită formatului subțire optimizat pentru o utilizare discretă.

Dacă te simți pregătit pentru putere și potență de nivelul următor, derulează în jos pentru a explora și a afla mai multe despre această gamă de top.

Cum se folosesc ?

Metoda de utilizare a pliculetelor nicotine puch Thunder este foarte simpla.

Punguta este plasata sub buza superioara in contact direct cu pielea subtire din spatele buzei si pe
gingie, se asteapta de la 5 minute pana la 1 ora.

Cine le poate utiliza ?

Orince poate folosi nicotinepouch Thunder atât timp cât are vârsta de peste 18 ani și nu este însărcinată sau are un istoric de boli cardiovasculare, deoarece avantajele folosirii acestora sunt multiple: pe
langa faptul ca sunt aromate, nu au miros si nu scot fum, acestea sunt foarte eficiente in ceea ce
priveste eliberarea de nicotina in organism.

Care sunt aromele din gama Thunder?

Thunder Apple Mint

Thunder Apple Mint combină aroma de măr verde nu foarte dulce, puțin acrișor cu o notă rece de mentă, avănd o absorbție rapidă combinația de arome este unică și perfectă.

Combinatia este reușită și ambele arome destul de intese, totuși toate aromele tind să meargă mai mult pe aroma de mentă.

Thunder Citrus

Thunder Citrus Slim, fără tutun precum toate aromele din acest articol, are o aromă de mentă fină nu foarte puternică cu note de citrice, în principal lămâie care se simte foarte bine și miroase excelent.

Este una din aromele mele preferate, lasă un gust plăcut pentru mine fiind fan mentă și respiația este foare fresh.

Thunder Dark Frost

Poate cea mai interesantă aromă din gamă, are bine înțeles mentă ca bază urmată de fructe de pădure, o combinație foarte reușită pentru cei care sunt fani fructe de pădure, un miros superb și cu un gust fin de fructe.

Recomand aroma celor care caută ceva mai diferit comparativ cu alte game de nicotine pouch.

Thunder Cool Mint / Deep Freeze / Frosted

Așa cum am spus mai sus, toate aromele Thunder au o bază de mentă, și o să discutăm puțin despre cele trei arome care au diferite nuanțe de mentă.

Cool mint, aromă blândă și ușor dulce de mentă, ceva mai fină și recomand celor care nu vor un efect de menthol așa de puternic.

Deep Freeze are și o notă de eucalipt care face ca menta să se simtă ușor diferit, similar cu cool mint dar cu ceva în plus. Dacă simți că prima variantă este prea simplă pentru tine poți încerca deep freeze.

Frosted, printre cele mai puternice arome de mentă cu efect ice puternic, foarte rece, nu recomand iarna afară :), vara sunt sigur că o să fie plăcută de mulți utilizatori!