Salutare!

Am primit de la Freaky Vape 7 lichide din gama Roosters pentru a le degusta si mai jos o sa iti povestesc ce arome am simtit eu.

Lichidele vin in sticlute gorilla de 60ml. Ele vin short fill, adica 40ml de lichid cu aroma, restul de 20ml poti pune tu baza sau nicshot-uri.

Lichidele le-am testat pe modul Revenger cu un VLS RDA, single coil cu o rezistenta de 0.45 Ohmi.

Important

Tot ce voi spune despre aceste lichide este complet subiectiv. Gusturile difera de la o persoana la alta si astfel ce simt eu cand vapez aceste lichide poate fi diferit ce ceea ce simti tu, sau ce nu imi place mie iti poate placea tie ori invers.

In descrierea lor voi spune drept ce arome sunt vandute de catre producator, iar dupa aceea imi voi spune parerea proprie si subiectiva.

Voi vorbii despre aceste lichide in ordinea in care mi-au placut mie.

Pecker - Creamy Peach

O aroma de piersica buna. Mi-a placut foarte mult dulceata lichidului, este atat cat trebuie de dulce. Simt aroma de piersica atunci cand expir si imi lasa un gust placut, asemanator cu sucul de piersica, nu cu fructul in sine. Per ansamblu este un lichid bun.

 

Little Red - Strawberry Candy and a bit of Exotic Fruits

Un lichid foarte frumos, se simte bine aroma de bombona de capsiuni, cand vapam  mi s-a spus ca se simte mirosul de capsuni, ceea ce ii da un plus acestui lichid. Partea de exotic fruits eu nu am simtit-o prea bine, dar este un lichid bine facut si da aroma de care vorbeste pe ambalaj.

Eggbert - Funky Pitaya with Lemon

O aroma unica as putea spune. Sincer sa fiu nu stiu ce este pitaya si nici nu stiu daca am mancat pitaya. Dar aroma este buna iar lamaia aia ii da o nota de fresh pe final.

Doodle - Juicy Apple Pear

O combinatie “zemoasa” intre mar si para. Para este, aproximativ, dar este, marul nu prea. Nu am simtit nimic special cand am vapat acest lichid. Eu am simtit o aroma para mai slabuta, putin stearsa, marul se simte doar pe eticheta.

Clucker - Jelly Harvest Berry

 Un lichid foarte, de doua ori foarte, parfumat. Mi-a placut foarte mult parfumul lui, aroma foarte buna. Se simte bine aroma de berrys, au pastrat o aroma mai naturala a fructului prin faptul ca au pus mai putina sucraloza. Il recomand pentru parfum si aroma!

Brooster - Sweet Guava Candy

Pana acum nu am vazut, auzit, mirosit sau mancat fruct de guava. Este un fruct exotic, de aici rezulta ca este o aroma unica. Mi-a placut, este dulceag, dar nu pot spune mai multe pentru ca habar nu am ce gust are guava.

Colonel - Nasty Lemon Lime

Chiar ca “nasty”! O aroma foarte buna de lime si lamiae. Cu toate ca este o aroma de lime si lamie are si o tenta dulce, atat cat trebuie sa fie. O aroma buna, gustoasa! “E ce trebe!”

Concluzie

Cei de la Freaky Vape au reusit sa faca o gama aparte de lichide. Ei au ales sa puna mai putina sucraloza, ceea ce este un plus pentru unele lichide si un minus pentru altele. Pentru cei carora le plac lichidele mai putin dulci, gama roosters merita incercata.

Ei reusesc sa pastreze aromele naturale ale fructelor, cum este in lichidul Clucker, si totodata reusesc sa creeze si arome unice, din fructe exotice. Mie mi-au placut chiar daca nu am mancat fructele respective.

In ansamblu gama de lichide Roosters este o gama unica, buna, nu exceleaza, dar merita incercata pentru a descoperii ceea ce iti place.

Review Video

Mai jos am atasat si review-ul lui Mala, arunca un ochi si la el!