In acest articol vorbim despre atomizorul SIREN 2 de la DigiFlavor, un atomizor pe MTL de calitate si ieftin.

Este un atomizor de MTL care poate oferii un air flow foarte restrictiv sau aerat, in functie de preferintele fiecaruia, are o constuctie de calitate, sigle coil si vine in doua configuratii: una cu diametrul de 22mm, care tine 2ml de lichid, si una de 24mm care tine 4.5ml de lichid. Putem gasii acest atomizor in urmatoarele culori: Negru, Albastru, Argintiu sau Gun Metal.

 

Cu ce vine la pachet Siren 2?

In pachetul atomizorului vom gasii prima data atomizorul in sine, pe culoarea aleasa de tine, un tub de sticla de rezerva.

Vom gasii si manualul de utilizare, un manual plin cu poze care ne vine foarte mult in ajutor. 

Si la final gasim o pungulita cu “bunataturi”, precum: o surubelnita cu trei capete in forma de “T”, mai multe garnturi de rezerva, suruburi de rezerva si o rezistenta gata facut si numai buna de montat pe atomizor.

Descrierea Atomizorului

Cum am spus si mai sus, atomizorul Siren 2 poate fi gasit in 2 variante: de 22mm cu 2ml de lichid si cea de 24mm cu 4,5ml de lichid, de diferite culori mai sus mentionate.

Mergand usor spre baza atomizorului ne intalnim cu top cap-ul, dam mana cu el si vedem ca el se prinde in doua “urechiuse” si nu e pe filet, asta inseamna ca se da jos mai usor si umplerea atomizorului se face mai rapid.

Continuam plimbarea si vedem si camera de vaporizare si tubul de sticla, camera de vaporizare este pozitionata mai aproape de mustiuc pentru a oferii o aroma cat mai buna. Tot pentru imbunatatirea aromei partea de sus a camerei este rotunjita.

Ultima piesa, dar nu cea din urma, este baza atomizorului. Avem o baza single coil pe care incape o rezistenta mare, de 3mm. Este recomandat sa avem rezistente de dimensiuni asemanatoare pentru ca bumbacul sa acopere gaurile dintre baza si tank, altfel vom avea efectul de fierbere, sti la ce ma refer.

Pe vaza atomizorului gasim si inelul de air flow care are 2 gauri, una lunga, ce ne ajuta in momentul in care vrem sa fie atomizorul mai aerat, si a doua gaura este un cerculet care ne ajuta sa selectam o singura gaura pentru air flow si sa avem un mtl foarte restrictiv. Prea multe gauri pentru un atomizor dar odata ce vezi si review-ul ai sa intelegi.

Greutate

Detalii

Dimensiuni

9.5
Score

Pros

  • Aroma foarte buna
  • Air flow smooth si personalizabil
  • Usor de pus rezistentele
  • Nu curge indiferent de build-ul pe care il ai
  • Multiuc 510 se poate schimba

Cons

  • Cand ai rezistenta mai mica de 3mm ai senzatia ca iti fierbe lichidul, si pot aparea diverse provocari

Final Verdict

In concluzie Siren 2 este un atomizor foarte bun pe MTL. Vine la un pret foarte accesibil si ofera o calitate peste medie. Il recomad cu drag tuturor celor carora le place acest mod de a vapa, LI restrictiv si MTL