Un mod cu doua bateri ce duce pana la 200W, are un chip de calitate superioara in componenta sa. Si anume chipu-ul SX500 de la YiHi. Compania YiHi este recunoscuta pentru calitatea ridicata a chip-urilor si tigarilor electronice produse de aceasta.

Modul VBOY este din metal si are insertii din silocon pe lateralele acestuia, are un aspect placut si este foarte placut de tinut in mana.

Acest mod are un display de 1.3 inch TFT colorat si ofera o luminozitate ridicata facand meniul acesti vizibil si usor de folosit in contitii de luminozitate ridicata.

Link Produs + Reduceri Gearbest

Pentru reducerile GearBest poţi da click pe linkul de mai jos, ai cuponul “vaperomania” pentru încă 20% discount dacă podusul nu este la reducere sau nu are reducere mai mare de 20%

Cu ce vine la pachet VBOY 200W?

Prima data cand deschidem cutia gasim un saculeţ pentru transport, din catifea, saculetul acesta vine in functie de  cluoarea modului.

Dupa aceea gasim modul VBOY de 200W de la GTRS ambalat intr-o folie transparenta, in cutie gasim varianta box mod, asta insemnand ca nu include si bateriile.

In cele din urma gasim o laveta, pentru curatarea modului, manualul de instructiuni, plin de informatii utile, certificatul de garantie, un quality pass si cablul de date, pentru incarcare si upgrade la firmware. Datorita chip-ului de calitate superioara incarcarea bateriilor prin mod este posibila, acesta facand o incarcare balansata a acestora, dar recomandarea mea este sa folosesti un incarcator extern.

Descrierea Modului

Modul VBOY este facut dintr-un aliaj de zinc de culoare neagra. Culoarea modului este negru si pe lateral, in jurul siliconului avem o linie a carui culoare poate fi aleasa atunci can il cumperi.

Aspect

In partea de sus a modului intalnim si mufa 510, situata central, asta inseamna ca putem pune si atomizoare de pana la 30mm fara a avea overhang, si doua suruburi.

Pe fata modului intalnim butonul de fire, un buton foarte “clicki”, de culoare argintie si are un finisaj de tip oglinda.Mai jos dam de display-ul de 1.3inch TFT Full Color, are o luminozitate foarte buna reda culorile foarte bine. In partea de jos gasim cele 3 butoane: butoanele de navigare sus, jos si butonul de selectie.

Pe lateralele modului intalnim insertiile de silicon natural si plastic ceea ce le face moi la atingere, durabile in timp si ajuta foarte mult la cresterea aderentei. In jurul acestora vedem o “dunga” colorata, asta reprezentand culoarea modului. Pe laterala din partea dreapta a ecranului, sus, gasim si mufa micro USB pentru upgrade firmware si incarcare.

Pe spatele acestuia nu avem nimic in mod deosebit doar niste gravuri.

In partea de jos a modului avem clapita pentru baterii pe care este inscriprionat version 2.0.

Se pare ca aceasta versiune aduce imbunatatiri la clapita de la baterii, care in momentul in care il asezai mai tare pe masa aceasta se deschidea dar in versiunea 2 aceasta problema a fost rezolvata cu succes, poti vedea asta si in review (aici).

Meniu

Meniul modului VBOY este unul diferit dar totusi intuitiv.

SPOILER ALERT: 5 click-uri pe butonul de fire nu inchide modu.Nu ma crezi? Arunca un ochi.

Ai aici partitura in review in care se vorbeste despre meniu

Specificatii

Caracteristici Principale

Greutate

Dimensiune

8.5
Score

Pros

  • Ecran Mare
  • Chip YiHi
  • Construcție
  • Mufă pe centru
  • Ergonomic

Cons

  • Probleme la versiunea V1.0
  • Durabilitate Vopsea
  • Poziția Butoanelor

Final Verdict

VBOY 200W de la GTRS este un mod bun, cu siguranta e o alegere buna, dacă vrei ceva mai micuț și mai ușor si Revenger e o varianta. Atuul acestuia este faptul că are un chip de calitate buna și ecranul foarte mare. Categoric e unul dintre favoritele noastre! Il recomandăm cu drag!