Un atomizor compact si foarte bun din multe puncte de vedere.

De ce spun compact? Pentru ca desi el are o inaltime de 38mm cu un diametru de 24mm ai loc sa pui rezistentele in patru moduri diferite. Da ai citit bine, 4 moduri diferite.

La capitolul calitate la acest atomizor faptele vorbesc.

Acesta reda o aroma foarte buna, atat pe single coil cat si pe dual coil. Productia de aburi se tine si ea dupa aroma si te surprinde. 

Mai jos vedem cu ce vine in pachet, e foarte “dotat”, care sunt cele 4 moduri in care poti pune rezistentele pe el, cum il poti folosi, specificatiile lui si nota primita din partea noastra.

Link Produs + Reduceri Gearbest

Pentru reducerile GearBest poţi da click pe linkul de mai jos, ai cuponul “vaperomania” pentru încă 20% discount dacă podusul nu este la reducere sau nu are reducere mai mare de 20%

Cu ce vine la pachet VLS RDA?

Cum am spus si mai sus acest atomizor vine “dotat”.

Cand deschidem cutia suntem intamplinati de atomizor in toata frumusetea lui.

Dupa ce il dam la o parte impreuna cu buretele protector gasim un meniu de utilizare, o pungulita cu “bunatati”, o surubelnita in T si o a doua pungulita in care gasim bumbac organic.

Daca luam pungulita cu “bunatati” vom gasii in ea 4 suruburi de rezerva, 4 garnituri, 2 rezistente si un pin de squonk. 

Atomizorul VLS se poate folosii in doua moduri.

Primul poate fii cel de RDA in care pui lichid odata la cateva puff-uri prin partea de sus a atomizorului.

Si al doilea cel de squonk in care ai un mod special pentru asta si in componenta sa modul are o scticluta, din plastic sau silicon, si momentul in care apesi pe sticluta lichidul urca in atomizor si satureaza bumbacul rezistentelor. Si acest atomizor are o capacitate de 1.5ml de lichid.

Descrierea Atomizorului

Atomizorul VLS RDA este disponibil de cumparat in 3 culori: Gold, White Frosted si Black. Materialele din care este facut atomizorului nu permit incalzirea acestuia cand vapam mai mult.

In partea de sus gasim top cap-ul si drip tipul. Are un drip tip de tipul 810 care merge sa il inlocuiesti cu favoritul tau.

Top capul este usor transparent in versiunile Gold si White Frosted, la versiunea Black acesta este opac.

Tot pe top cap gasim si gaurile pentru air flow. Sunt in numar de 10, 5 pe o parte si 5 pe cealalta, si sunt asezate ca “5-ul” de pe zar. Sunt 4 gauri cu diametrul de aproximativ 2mm si una in centru cu diametrul de 1mm.

Dupa ce luam top cap-ul dam peste o baza putin spus inovativa. Care faciliteaza motarea rezistentelor. Gaurile de air flow din baza sunt inclinate, cred ca la un unghi de 45 si ofera o capacitate de 1.5ml, un plus pentru momentul in care e folosit pe un squonker.

 

La acest atomizor intalnim o baza foarte versatila. Permitandu-ne sa ne montam rezistentele in 4 moduri diferite.

Inca un lucru la baza, atunci cand infiletezi atomizorul pe mod si intreci putin masura ajungi sa desfiletezi baza de pinul 510 atomizorului. Ei au facut asta ca sa te ajute sa tai bumbacul exact cat trebuie. O idee buna care iti vine in ajutor. Si motivul pentru care se desfileteaza este ca sensul de strangere al filetului de la baza este opus sensului  de strangere al pinului 510 pentru motarea acestui atomizor pe mod. Dupa parerea mea o solutie ar fi fost daca ambele aveau acelasi sens, cand strangi atomizorul sa se stranga si baza. Dar poate ei stiu mai bine.

Air flow-ul acestui atomizor este unu restrictiv atunci cand e deschis la maxim, ofera o aroma buna si o productie de aburi. Unul dintre minusuri ar fi faptul ca air flow-ul nu se poate regla foarte mult, la alte atomizoare il poti inchide de tot. La VLS poti inchide doar pana la jumatate

Specificatii pentru Manta RTA

Detalii

Dimensiuni

9.5
Score

Pros

  • Aroma excelenta
  • Productie de aburi foarte buna
  • Un atomizor foarte versatil
  • Design placut
  • Materiale bune

Cons

  • Atunci cand infiletezi atomizorul mai mult decat trebuie ai ocazia sa desfiletezi baza
  • Air flow semi reglabil

Final Verdict

In concluzie VLS RDA de la Oumier este un atomizor de calitate. Ofera o aroma si o productie de abur mult peste medie. Acestea doua impreuna cu diversitatea montarii rezistentelor il pun intr-o pozitie de top.