VOOPOO UFORCE T1 este un atomizor bun care reda o aroma peste medie, abur din abundenta si are mai multe optiuni de culori decat un curcubeu.

Acesta are un abmalaj placut, vine intr-o cutie ce are un capac care se gliseaza si are o portiune transparenta prin care poti vedea tank-ul ales. El poate fi cumparat intr-o varietate mare de culori, 18 culori mai exact, putem spune ca satisface multe gustuti in privinta culorilor.

Cu ce vine la pachet Uforce T1?

Atomizorul are montat tubul de sticla ce ofera  o capacitate de 8ml, iar in pachet gasim si o sticla ce 3.5ml. Mai vine insotit de o pungulita cu garnituri si o rezistenta in plus, el are deja montata una.

Cele doua rezistente pastilate care vin in pachet se numes U2 si N1. U2 este un dual coil de 0.4 Ohmi si se recomanda sa fie utilizata intre 40 – 80W, functionand cel mai bine intre 55 – 65W. Atomizorul are rezistenta U2 preinstalata. Ea ofera o cantitate mare de aburi si o aroma putin sub medie.

A doua rezistenta care se numeste N1 si este de tip mesh coil de 0.14Ohmi. Este recomandata folosirea ei intre 50 – 100W, si cel mai bine functioneaza intre 70 – 80W. De aici am simtit cea mai buna aroma dintre cele doua, iar cantitatea de aburi foarte buna.

 

Anatomia Atomizorului

Dupa cum se vede si in poza atomizorul de la VOOPOO are un desigh placut, ergonomic si usor de folosit.

Atomizorul poate fiachizitionat in multe variate de culori, iti permiti sa fi mai mofturos ca ai de unde sa alegi.

Incep sa vorbesc de sus in jos despre fiecare componenta.

In cap de lista este mustiucul 810 din rasina. Acesta are o combinatie de culori unica pentru fiecare model si se asorteaza cu modelul de atomizor ales.

Urmatorul este top cap-ul, care ascunde si top fill. Pe top cap este un triunghi care indica unde sa apesi si in ce directie misca „capacul” impreuna cu drip tip-ul. Pentru a umple atomizorul avem la dispozitie o singura gaura ok-ish, e recomandat sa ai sticlute de tip gorilla. Din pacate cei de la voopoo nu au mai pus inca o gaura ca sa aibe pe unde sa scape aerul cand umplii tank-ul, mi s-a intamplat sa se astupe gaura si sa imi curga putin pe langa. Iar ca design top cap-ul are o gravura in forma de romb pentru a marii aderenta si 5 „adamcituri” doar pentru aspect

Intre top cap si rezistenta este un conector, asa il numesc ei. Conectorul acesta este folosit in momentul in care am instalat sticla de 8ml. Daca vrei sa am sticla de 3,5ml trebuie sa scot conetorul si top cap-ul se va infileta direct pe rezistenta.

Sticla pentru tank poate fi gasita in mai multe dimensiuni : 3.5 (dreapta), 5 (buble), 5.5ml (dreapta) si 8ml (buble).

Ultima piesa este reprezentata de baza acestuia. Aici este instalat si inelul de air flow cu 3 gauri. Se seteaza usor, este galagios, dar nu fluiera. Acesta se opreste intr-o parte, cand e inchis total, si in cealalta, cand este deschis total. Iar ca design are aceeasi gravura pe toata suprafata lui in forma de romb.

Mufa 510 are pinul pozitiv placat cu aur, acesta iese putin in evidenta, dar nu este ajustabil.

Este un atomizor usor de utilizat, se desfileteaza usor datorita gravurilor ce maresc aderenta. Fiecare filet de pe atomizor este facut foarte bine, totul se infileteaza usor. 

Nu a curs niciodata de cand il am, l-am tinut in buzunar, intr-o parte, pe orizontala o noapte intreaga. 

Detalii

Dimensiuni

8.5
Score

Pros

  • Reda o aroma peste medie
  • Cantitate de aburi foarte buna
  • Sistem top fill care opreste scurgerile
  • Varietate mare de culori

Cons

  • Adaptorul de 8ml se blocheaza pe rezistenta
  • Se strange lichid la top cap
  • Nu vine cu adaptor 510

Final Verdict

In concluzie avem de fata un atomzior bun, recomandat incepatorilor care vor abur mult, scoti nori frumosi datorita celor 3 gauri de air flow. Reda o aroma buna cu rezistenta mesh. Are un design placut si este foarte usor de folosit.Si da il recomand cu drag, cum am mai spus mai sus este un atomizor de incepatori si isi face treaba bine.