Salutare, Iulian aici, am revenit cu un alt single-coil pe acest an (ca o mica paranteza, eu sunt pasionat de single-coil-uri cu aroma din plin, nu sunt neaparat un ahtiat al aburilor, iar anul acesta deja am testat trei atomizoare ce vor intra lejer in top 10 single-coil-uri 2019).

Astazi va voi prezenta o noua “viespe” adusa de cei de la Oumier, varianta RTA al clasicului WASP NANO.

Link produs

Descarca extensia noastra de Google Chrome pentru a vedea unde poti aplica cuponul de reducere “vaperomania” !

Descriere generala

Wasp Nano RTA este un atomizor produs de catre cei de la OUMIER, renumiti pentru seria „WASP” (fie ea RDA sau RDTA). Acesta este un single coil RTA menit spre a fi folosit pentru lung inhale.

Atomizorul sta excelent la capitolele aroma, alimentare si airflow. Aroma este la fel de buna ca la “viespile” anterioare, alimentarea se face printr-un topcap care este si mustiuc (nu este compatibil cu mustiucuri 510/810, are o combinatie de topcap prin mecanism twist si chuffcap) iar airflow-ul este smooth si placut, putin zgomotos cand trece de 50%.

Ce contine pachetul de vanzare?

Cutia de prezentare a “viespii” celor de la Oumier este atragatoare, readuce aminte nostalgicilor de stilul unic si simpatic al vechilor Wasp-uri (Nano RDA si RDTA). Nimic prea fancy, acolo unde este plasat atomizorul si fundalul logo-ului se regaseste culoarea atomizorului (schimbata la fiecare culoare specifica: black, SS, rainbow, gold).

Din nou, tot respectul pentru cei de la Oumier, Wotofo, Vapefly si alte companii care fac acest lucru: o cutie in care regasesti pachetul complet pentru a incepe utilizarea atomizorului: el, un geam de rezerva, bumbac alb netratat, o rezistenta fused clapton, suruburi si garnituri, o surubelnita cu 3 capete.

Specificatii tehnice

Greutate

Detalii

Dimensiuni

Cum facem un build

In cele urmatoare mentionez ca am folosit:

 • coil-ul fused clapton din pachet (Ni80, 5 spire, 3mm ID), dupa wicking rezistenta ei crescand la 0.18ohm
 • bumbacul din pachet, un bumbac alb si curat, fara gust sintetic
 • lichid Flavor Madness  – Lemon Biscuit, ~2mg nicotina
 • testarea a fost realizata cu aerul minimizat la o treime din potential, pentru condensarea corecta a aromei
 • mod-ul folosit este Asmodus Minikin v2

Baza deck-ului este relativ simplista, recomand build-uirea in sensul acelor de ceasornic pentru a apropia rezistenta de airflow si a o lasa cat mai jos posibil fara sa atinga baza.

Plasam rezistenta conform descrierii de mai sus, pulsam undeva la 3.6V si o strangem (in asa fel incat sa se apropie spirele intre ele). O sa capete culoarea clasica de preheat a Ni80-ului (un albastru-violet superb). Dam niste jeturi usoare de apa peste imediat cum am oprit modul si aceasta va reveni la culoarea ei metalica de drept.

Folosind bumbacul din pachet, facem un scottish roll frumos (din bumbacul din pachet estimez doua wicking-uri, fiind abundent si fluffy). Taiem ca in imagine, fluff-uim si mai mult cu o penseta apoi taiem firele in exces pentru a furniza si mai multa capilaritate bumbacului.

Impingem usurel bumbacul in canalele de juiceflow, umezim cu lichid, pulsam cateva hit-uri pentru a scadea vascozitatea lichidului ca sa intre mai repede in bumbacul din interiorul rezistentei. Punem inapoi restul atomizorului, inchidem airflow-ul, umplem cu lichid (nu ii punem pana la refuz pentru a avea loc de aer si egalizare de presiune in interiorul sticlei), deschidem airflow-ul si II DAM FALCI! Aroma e neasteptat de buna, iar lamaia din lichidul folosit e la locul ei.

Cam asa arata rezultatul final: un single coil atragator, micut, compact, asezat pe o fiara dual battery, capabil sa ii furnizeze cei 60W doriti fara nici o problema. Si e si matchy-matchy!

9.0
Score

Pros

 • aroma abundenta
 • airflow foarte smooth
 • facil de alimentat
 • compact ca si dimensiuni

Cons

 • subiectiv - incompatibilitate cu nici un mustiuc, topcap proprietar
 • subiectiv - nu exista inca bubble glass pentru marirea capacitatii tank-ului standard de 2ml

Final Verdict

Wasp Nano RTA continua generatia de "viespi" gandita de cei de la Oumier cu un produs de calitate, un pachet de vanzare complet ce ofera o experienta inedita pentru cei ce doresc un single coil RTA facil de build-uit si utilizat, cu o aroma peste medie si atragator, la fel ca precendentii lui.